معرفی |
بهبود تغذیه هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه: تامین،حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه * اهداف برنامه ای: 1- بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر 6 سال 2- بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان 3- بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده 4- بهبود وضعیت تغذیه سالمندان 5- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید 6- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن 7- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین هایA,D,B2، روی و کلسیم) 8- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری دیابت 9- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع پوکی استخوان 10- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی 11- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی 12- بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی تغذیه
* وظایف کلی در جهت رسیدن به اهداف برنامه ای: 1- اجرای برنامه آموزشی جهت جامعه 2- اجرای برنامه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی 3- اجرای برنامه آموزشی جهت ادارات 4- اجرای برنامه آموزشی جهت کارخانه ها و مراکز جمعی 5- اجرای برنامه آموزشی جهت مدارس (دانش آموزان ،اولیاء دانش آموزان و معلمین) 6- آهن یاری در مدارس 7- پایش سالیانه ید ادرار دانش آموزان 8- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی 9- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی 10- نظارت از کارخانه ها ی دارای سلف سرویس و مراکز جمعی
|
تاریخ به روز رسانی: | 1400/06/10 |
تعداد بازدید: | 1359 |