۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
معرفی
                    بهبود تغذیه
هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه: تامین،حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه

* اهداف برنامه ای:
1- بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر 6 سال
2- بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان
3- بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده
4- بهبود وضعیت تغذیه سالمندان
5- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
6- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن
7- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین هایA,D,B2، روی و کلسیم)
8- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری دیابت
9- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع پوکی استخوان
10- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی
11- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی
12- بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی تغذیه

* وظایف کلی در جهت رسیدن به اهداف برنامه ای:
1- اجرای برنامه آموزشی جهت جامعه
2- اجرای برنامه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی
3- اجرای برنامه آموزشی جهت ادارات
4- اجرای برنامه آموزشی جهت کارخانه ها و مراکز جمعی
5- اجرای برنامه آموزشی جهت مدارس (دانش آموزان ،اولیاء دانش آموزان و معلمین)
6- آهن یاری در مدارس
7- پایش سالیانه ید ادرار دانش آموزان
8- تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی
9- نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی
10- نظارت از کارخانه ها ی دارای سلف سرویس و مراکز جمعی

تاریخ به روز رسانی: 1400/06/10
تعداد بازدید: 1067
Powered by DorsaPortal